Cuprins

Seri de Comunicare Nonviolentă - "Cu patru pași mai aproape de comunicarea conștientă" - 16 Iunie 2023

Cuprins

În luna iunie, Seara de Comunicare Nonviolentă este un fel de ‘recapitulare’ finală a unui an ‘școlar’ de întâlniri de comunicare, fiindcă le-am început în septembrie și iată-ne în fața vacanței de vară când vom face o pauză.

Dedicăm această seară integrării noțiunilor pe care le-am explorat lunile precedente și care stau la baza procesului de comunicare conștientă. Ne dorim să plecăm de la situații din viața personală și să exersăm cei patru pași specifici Comunicării Nonviolente, anume Observația, Sentimentele, Nevoile și Cerințele. Astfel, ne propunem să aducem mai multă claritate și fluență în modul în care putem aplica, în conversațiile și relațiile noastre, ceea ce am învățat pe parcursul celor șase Seri de Comunicare Nonviolente precedente.

Seara de Comunicare Nonviolentă din iunie oferă o ocazie potrivită:

  • pentru cei care au mai participat, să aprofundeze și să integreze noțiunile de bază din CNV și astfel să ajungă la conștientizări personale
  • pentru cei care vor veni pentru prima dată, să descopere un mod de a comunica ce aduce mai multă autenticitate și înțelegere și care le va atrage interesul pentru viitor
  • pentru toți, să simtă conexiunea interpersonală în grup, să aibă momente de „AHA” sau de provocare intelectuală, dar și de relaxare (da, învățarea poate fi și relaxantă).

Facilitatori

  • Luiza Ștefan – trainer certificat internațional al Center for Nonviolent Communication
  • Alexandrina Bălan – pasionată de Comunicarea Nonviolentă

Când?

Vineri, 16 iunie 2023, de la 19:00 la 21:00

Unde?

În cadrul Centrului Encounter pe Str. Washington, nr. 2.

Cost?

Costul pentru fiecare seară de comunicare nonviolentă este de 150 RON.

* Alte detalii despre locație, organizare și informații despre facturare vor fi trimise pe email după înscriere.

Formular de înscriere