Scrieri cu emoție2020-02-21T22:30:17+03:00

Scrieri cu emoție

Ideea unui platforme care să fie spațiu pentru articole, povești sau gânduri așternute undeva, a apărut pe la începutul anului trecut. Mesajele voastre despre experiențele avute în grupurile encounter, ne-au încurajat să mergem înainte cu această idee și să încercăm să îi găsim o formă.

Astfel s-a născut această nouă rubica pe care am numit-o „Scrieri cu emoție”. Suntem acum pregățiți să deschidem și ușa aceasta și să oferim spațiul acesta nou tuturor și în același timp să vă invităm să participați alături de noi în crearea lui.

Ne dorim ca această platformă a articolelor să fie una în care fiecare să își poată așterne experiența într-un grup encounter așa cum a avut-o și simțit-o. Știm și că această comunitate este formată din persoane diferite, cu pregătiri profesionale diferite, de aceea ne așteptăm ca diversitatea gândurilor și a experiențelor să fie mare și la fel și tematicile abordate.

Pentru că ne dorim să respectăm acest cadru al unui encounter chiar și în scris, temele abordate pot fi variate: experiența personală într-un astfel de grup, gânduri și înțelegeri despre aceste grupuri, poate analiza unui reper teoretic despre grupurile encounter, și multe alte teme la care poate nici nu ne putem gândi în acest moment.

Există și câteva detalii administrative pe care le luăm în considerare și pe care o să le stabilim cu fiecare autor în parte: scrierile să fie despre grupurile encounter, datele autorilor vor fi făcute publice în măsura în care ei își doresc asta și altele la care ne gândim astfel încât să fie un proces cât mai ușor pentru fiecare.

Ne puteți trimite gândurile, articolele sau emoțiile voastre aici și noi le vom publica în cel mai scurt timp în noua secțiune de pe site. Pentru întrebări sau alte informații despre această nouă rubrică, ne puteți scrie la adresa de email arina@encounter.ro.

Din magia unui Encounter

17 februarie 2021|

În urma acestui Encounter am simțit că în mine s-a produs o vindecare profundă, care a presupus și o perioadă de făcut față unor energii deosebit de intense.

Relația cu ceilalți, un puzzle?

25 mai 2020|

Am adunat aceste gânduri după un encounter de weekend, dar s-au așezat la câteva săptămâni mai târziu. Ce am simțit și trăit la acel Encounter m-a ținut mult după și încă încerc să înțeleg.

Primul encounter online

21 martie 2020|

Trăim cu recunoștință experiența aceasta care, deși transformată, ne-a adus încă o dată împreună. Am avut emoții când am propus un encounter online și tot ele ne-au zis să nu ne întindem prea mult, să fie mai scurt.

Dincolo de tăcere

24 februarie 2020|

Dincolo de tăcere sunt cuvinte înghesuite, care țipă să iasă. Dincolo de tăcere sunt cuvinte resemnate, că nu au fost spuse. Ori tocmai am făcut-o?

Dezrădăcinare

19 februarie 2020|

Am scris aceste rânduri în mai multe momente după encounter, așa că sunt presărate cu tot felul de trăiri, sentimente, tonalități și probabil înțelegeri diferite a tot ce am trăit anul acesta la Dragoslavele.

Trimite-ne scrierea ta cu emoții