Encounter Ediția de Vară 2019 2019-05-04T11:42:52+00:00

13-19 Iulie 2019

Cu bucurie anunțăm cea de a doua ediție de vară a
Encounter People * Encounter Nature

Eveniment

Ne reîntâlnim în intervalul 13 – 19 iulie pentru a petrece 6 zile în mijlocul naturii sub umbrela valorilor Abordării Centrate pe Persoană.

Ne dorim să recreăm timpul și spațiul în care să ne întâlnim unii cu alții în cea mai autentică varianta a noastră, să construim conexiuni profunde în care să îndrăznim să ne lăsăm nevoile văzute și să le împlinim alături și cu ajutorul grupului și în care grupul să devină cadrul sigur pentru a explora părți din noi mai cunoscute sau mai puțin cunoscute.

Nu uităm însă și de timpul necesar pentru relaxare, de aceea fiecare zi va avea pauze în care să ne bucurăm de timp petrecut în natură, un cadru excelent pentru a ne deconecta și reconecta cu alte elemente din noi și din ceilalți.

Locație

Întâlnirea noastră va avea loc în Dragoslavele, localitate ce se află la limita județelor Brașov și Dâmbovița, la poalele Munților Leaotă, pe malurile Dâmboviței. Este străbătută de șoseaua natională DN73, care leagă Piteștiul de Brașov.

Cabana Frasin ne va fi gazdă pe parcursul celor 6 zile, un loc care ne va introduce repede în lumea minunată a muntelui, dar care ne va oferi și spațiul și răgazul de care grupul nostru va avea nevoie.

Având deja experiența de anul trecut, gazdele noastre au rezervat timp pentru întâlnirea anunțată și se pregătesc pentru grupul ce urmează să se strângă.

Taxă de participare

Cameră Single 2000 RON
Cameră Twin 1700 RON

Taxa de participare include:

  • cazarea pe parcursul evenimentului;
  • mesele pe tot parcursul evenimentului (mic dejun, prânz, cină, cină festivă)

Taxa de participare NU include transportul.

Locul dumneavoastră este rezervat în momentul confirmării plății avansului de 20% din suma totală. În cazul anulării înscrierii, avansul NU se va restitui.

Plata integrala a taxei se face până la data de 10 Iunie 2019.

O dată cu confirmarea înregistrării vă vom trimite detalii despre traseu și cum se poate ajunge la Cabana Frasin.

În cazul în care nu conduceți sau nu aveți o mașină, vă vom pune in contact cu alți participanți dispuși să preia și alte persoane.

Echipa

Bernie Neville - facilitator encounterBernie Neville – Facilitator

www.bernienevillestuff.com

I was lucky to be involved in the Romanian Encounter in July. I intend to return in 2019.

Carl Rogers was convinced that the encounter experience can change the way we live our lives. My experience of encounter groups persuades me that this is true.

Spending a few days with a group of people who are doing their best to develop a community of transparency and trust inspires me and gives me hope. It reminds me that a better world is possible and challenges me to live in a more authentic way.

I look forward to meeting my Romanian friends again.

Arina Dogaru - organizator encounterArina Dogaru – Organizator

www.arinadogaru.ro

Deși mi-a revenit mie sarcina de a scrie câteva cuvinte în calitate de organizator, nu pot face asta fără să îi menționez pe cei care s-au strâns pentru a-și oferi ajutorul și susținerea necondiționată ca acest proiect să meargă mai departe: Alex, Adelina, Anca și mai toți oamenii care îmi sunt aproape.

Primesc asta cu multă recunoștință și bucurie și mi se confirmă încă o dată că acest cadru ce se formează într-o întâlnire encounter este extrem de valoros și că dincolo de procesul personal pe care fiecare îl are, există și unul al comunității.

La prima ediție nu vedeam continuitatea acestei inițiative și acum că ne îndreptăm cu pași repezi spre a doua ediție, trăiesc așteptarea cu emoții intense, dar și cu o mare curiozitate vis-à-vis de experiența și procesul ce va urma să se întâmple.

Înregistrare la encounter /
Encounter Registration