Encounter de vară

Ediție de vară 31 iulie - 8 august 2021

A 4-a ediție de vară a grupului encounter vine cu multe învățăminte pentru noi. Am trecut în acești primi ani pe rând prin neliniștile unui proiect aflat la început de drum, prin situații medicale grave și o viitură care era să ne lase fără locație fix cu o săptămână înainte de începerea grupului și printr-o pandemie care ne-a impactat pe toți în feluri care încă nu pot fi puse în cuvinte. Această ediție vine însă cu încrederea că de cele mai multe ori există o cale prin care situațiile dificile pot fi parcurse și depășite și cu înțelepciunea că asta se va întâmpla cu limite născute din nevoia de a prioritiza sănătatea sau siguranța.

Este prima ediție de vară și sperăm că și ultima, când încă de la începutul procesului de organizare vedem 2 limite necesare: un grup mai mic și cererea ca fiecare participant să se testeze covid cu 24 de ore înainte de a ajunge la locația unde vom fi împreună timp de 8 zile.

Cu toate acestea, anul acesta venim cu o surpriză pe care ne dorim de foarte multă vreme să o împlinim și iată că anul acesta am reușit. Surpriza constă într-o bursă pe care reușim să o oferim celor care întâmpină dificultăți financiare și despre care vom scrie mai jos.

Vestea bună este că păstrăm zona care ne-a plăcut atât de mult anul trecut (Sat Măgura, Brașov), dar schimbăm locația. De data aceasta gazda noastră va fi Villa Hermani împreună cu motanul Jack și cățelul Paula. Păstrăm traseul pe munte și focul de tabăra la care adăugăm o drumeție nocturnă.

Vom petrece 8 zile pline împreună și ne vom cunoaște pentru prima oară ca grup pe 31 iulie 2021 o dată cu cina și o întâlnire ceva mai scurtă. Vom încheia pe 8 august 2021, odată cu micul dejun și o întâlnire tot scurtă de rămas bun.

Testimoniale