Encounter de vară 2020

Ediție de vară 18 iulie – 26 iulie

A treia ediție de vară a grupului encounter în abordarea centrată pe persoană vine cu două schimbări importante: locația și durata.

De îndată ce ne-am dat seama că acestea sunt două aspecte importante, am înțeles și că este nevoie să ne organizăm din timp și să stabilim detaliile mult mai devreme față de edițiile anterioare.
            Ca și în alte dăți am răspuns la nevoile și la cererile grupului, astfel un grup mai mare a cerut un spațiu mai mare de întâlnire și un loc care să poată să ne cuprindă pe toți. Adăugăm o sală de grup dedicată și păstrăm toate celelalte elemente care au definit edițiile anterioare: muntele, natura, focul de tabără și bucatele gustoase.

Am dezbătut durata următorului grup encounter în urma reacțiilor și cererilor de mai mult timp. Este și pentru noi ca organizatori o încercare și sperăm să fie acesta răgazul cerut atât pentru procesul personal al fiecărui participant, cât și al grupului. Ne dorim ca acest timp mai lung să includă și traseul pe munte dorit la fiecare ediție, așa că îl includem de această dată ca fiind parte din această întâlnire.

Vom petrece 7 zile pline împreună și ne vom cunoaște pentru prima oară ca grup pe 18 iulie 2020 o dată cu cina și o întâlnire ceva mai scurtă. Vom încheia pe 26 iulie 2020, o dată cu micul dejun și o întâlnire tot scurtă de rămas bun.

Testimoniale