Encounter de Iarna

20 – 24 ianuarie 2021

Ediție de iarnă 20 - 24 ianuarie 2021

Ce este un grup Encounter? Este un spațiu care propune un proces de explorare despre viață, interacțiuni, relații și funcționarea printre ceilalți. Este despre a auzi ce este în spatele ideilor și modurilor convenționale de a fi în lume.

Grupul Encounter oferă ocazia unor interacțiuni mai profunde și creează spațiul în care un asemenea risc poate fi luat. Ne propunem ca împreună să construim pas cu pas acel spațiu de siguranță în care fiecare dintre noi să poată fi primit în grup și în care fiecare să poată contribui la ceea ce va deveni procesul de grup.

Grupul Encounter oferă oportunitatea explorării interacțiunilor umane și a unicității acestora. Este un climat de învățare și dacă de multe ori cunoașterea conștientă a felului în care funcționăm în interacțiunile cu ceilalți nu este ușor accesibilă, grupul Encounter ne invită, prin feedback-ul primit și profunzimea relațiilor care se creează, să atingem granițele experiențelor noastre pentru a le largi cu înțelegeri și semnificații noi.

Acestea sunt doar o parte din înțelegerile noastre despre Encounter ca spațiu pentru comunitate, proces și conexiune. Tot aceste înțelegeri ne împing să construim ocazii mai dese de a fi în acest cadru.

Ediția de iarnă a grupului Encounter va fi mai scurtă față de experiența pe care o avem vara. De aceea ne gândim la un program diferit în care să adăugăm o sesiune de seară. Ne dorim să păstrăm drumeția de zi, poate mai scurtă, așa cum ne va permite anotimpul și să vă invităm la o seară de film specială, în care vom urmări unul dintre interviurile luate de colega noastră Arina despre grupul Encounter și Abordarea Centrată pe Persoană.

Detalii organizatorice

Locație

Așa cum ne-am obișnuit, tot muntele ne va fi gazdă și de data aceasta. Vom petrece cele 4 nopți de Encounter de Iarnă în Parcul Național Piatra Craiului la Villa Hermani, în satul Măgura.

Accesul se poate face prin orașul Zărnești, localitatea Moieciu sau sat Peștera. Poziţionare GPS: N45°31’26,6“, E25°17’51,1“

Mai multe despre locație găsiți aici:

Taxa de participare

Taxa de participare include:

  • cazarea pe parcursul evenimentului;
  • mesele pe întreaga perioadă (mic dejun, prânz şi cină, cafea și ceai pe tot parcursul evenimentului);
  • accesul la eveniment.

 

Locul este rezervat în momentul confirmării plății avansului de 350 RON din suma totală. În cazul anulării avansul NU se va restitui.

Plata integrală a taxei se face până la data de 7 ianuarie 2022.

Taxa de participare NU include transportul.

O dată cu confirmarea înregistrării vă vom trimite detalii despre traseu și cum se poate ajunge la gazda noastră. În cazul în care nu conduceți sau nu aveți o mașină, vă vom pune în contact cu alți participanți dispuși să preia și alte persoane.

Înregistrare

Va rugăm să ne spuneți în câteva cuvinte cum ați aflat de grupul Encounter și ce vă motivează să participați la ediția de iarnă:

Preferință cazare:
În cazul în care doriți să împărțiți camera cu o anumită persoană, vă rugăm să completați numele aici:
Preferințe mâncare:
Vom prelucra datele tale personale în conformitate cu prevederile GDPR. Datele vor fi folosite doar în scopul înregistrării la eveniment și pentru eventualele informări despre acesta.