Cuprins

Seri de Comunicare Nonviolentă - "Cu patru pași mai aproape de comunicarea conștientă" - 5 Mai 2023

Cuprins

Dedicăm ultimele două Seri de Comunicare Nonviolentă integrării noțiunilor pe care le-am explorat lunile precedente și care stau la baza procesului de comunicare conștientă. Vom pleca de la situații din viața personală și vom exersa cei patru pași ai Comunicării Nonviolente: Observația, Sentimentele, Nevoile și Cerințele. Astfel, ne propunem să aducem mai multă claritate și fluență în modul în care putem aplica, în conversațiile și relațiile noastre, ceea ce am învățat pe parcursul celor șase seri precedente de Comunicare Nonviolentă.

Când am transformat Serile Grok în Seri de CNV, la începutul anului, am vorbit despre comunicarea care ne apropie, dar și despre comunicarea ce ne îndepărtează unii de alții. Reluăm și îmbogățim cu exemple și exerciții această diferențiere în luna mai, când ne vom apleca către INTENȚIA și ATENȚIA cu care venim în comunicare. Astfel, setăm cadrul în care cei patru pași – Observația, Sentimentele, Nevoile și Cerința ne pot duce mai aproape de conexiunea cu noi și cu celălalt.

Seara de Comunicare Nonviolentă din Mai oferă o ocazie potrivită:

  • pentru cei care au mai participat, să aprofundeze și să integreze noțiunile de bază din CNV și astfel să ajungă la conștientizări personale
  • pentru cei care vor veni pentru prima dată, să descopere un mod de a comunica ce aduce mai multă autenticitate și înțelegere
  • pentru toți, să simtă conexiunea interpersonală în grup, să aibă momente de „AHA” sau de provocare intelectuală, dar și de relaxare (da, învățarea poate fi și relaxantă).

Facilitatori

  • Luiza Ștefan – trainer certificat internațional al Center for Nonviolent Communication
  • Alexandrina Bălan – pasionată de Comunicarea Nonviolentă

Când?

Vineri, 5 mai 2023, de la 19:00 la 21:00

Unde?

În cadrul Centrului Encounter pe Str. Washington, nr. 2.

Cost?

Costul pentru fiecare seară de comunicare nonviolentă este de 150 RON.

* Alte detalii despre locație, organizare și informații despre facturare vor fi trimise pe email după înscriere.

Formular de înscriere