Cuprins

Encounter de vară - Ediția 2022 - 23 - 31 iulie 2022

Cuprins

Descrierea evenimentului

Anul 2022 ne găsește în haine de sărbătoare și ne anunță că împlinim 5 ani de ediții de vară ale grupului Encounter. Încercăm să enumerăm tot ce am învățat în acești ani despre comunitate, grup, proces, psihoterapie și devenire printre oameni și ne întrebăm când și cum am ajuns până aici.

Acest an vine cu schimbări dorite și sperăm cu transformări pe care le vom putea înfăptui, dar mai mult ca niciodată vine cu oameni care cred în acest spațiu, care participă ca el să existe și care prin pasiunile și interesele lor, îl fac să devină mai mult.

Reamintim și că ediția de vară a grupului Encounter a fost încă de la început una cu participare internațională și vom continua și anul acesta să împărtășim aceasta experiență cu colegi din Abordarea Centrată pe Persoană și prieteni de peste hotare. Traducerea a fost mereu facilitată de membri grupului și avem încredere că și anul acesta grupul va lucra împreună pentru a facilitatea înțelegerea pentru fiecare membru.

Ne bucurăm că grupul Encounter nu a rămas doar un grup de proces al unei abordări terapeutice, ci s-a transformat cu fiecare an într-un spațiu de devenire și a putut sa primească pe rând seri de comunicare nonviolentă, de Focusing, de cercuri empatice, etc. Următoarea ediție de vară a grupului Encounter își pregătește scena pentru încă o seară de comunicare nonviolentă, ținută de această dată de un om tare drag nouă, Alexandrina.

Ne pregătim pentru 8 zile într-un împreună care să ne aducă mai aproape de poveștile noastre și de întâlnire care să ne ajute să le ținem companie. Păstrăm drumeția, seara de film, seara de dans și deschiderea de a primi și alte idei dacă acestea vor apărea.

Echipa de facilitare

Arina Dogaru

Cred că acest spatiu uneori incomod al grupului Encounter oferă condițiile necesare unei întâlniri reale cu noi înșine și cu ceilalți, facilitând creșterea atât la nivel individual, cât și la nivelul comunității.

Harald Gassner

Sunt fascinat de posibilitatea de creștere a ființei umane. Interesul meu principal constă în modalitățile de promovare a condițiilor sociale/politice pentru a facilita creșterea fiecărui individ.

Echipa de organizare

Adelina Sora

A fi parte din echipa de organizare reprezintă modul meu de a-mi exprima recunoștința pentru tot ce am primit din partea acestei comunități, dar și de a contribui pentru da mai departe acest spațiu atât de important pentru mine, celorlalți.

Alex Ene

A fi parte tehnică în acest proiect, încă de la începuturile sale, m-a ajutat să descopăr semnificația acestui grup treptat. Îmi doresc să particip la menținerea acestui spațiu și să fiu parte din acest proces, în rol de organizare și nu numai.

Când și Unde

23-31 iulie 2022

Ne vom cunoaște pentru prima oară ca grup pe 23 iulie 2022 odată cu cina și o întâlnire ceva mai scurtă. Vom încheia pe 31 iulie 2022, odată cu micul dejun și o întâlnire tot scurtă de rămas bun.

Villa Hermani, Măgura

Așa cum ne-am obișnuit, tot muntele ne va fi gazdă și de data aceasta. Vom petrece o săptămână în Parcul Național Piatra Craiului la Villa Hermani, în satul Măgura, Brașov.

Taxa de participare

2.700 RON

Loc în cameră twin

3.500 RON

Loc în cameră single

Informații importante referitoare la taxa de participare

 • Taxa de participare include:
  • accesul la grupul Encounter;
  • cazarea pe parcursul evenimentului – 8 nopți;
  • pensiune completă – mesele pe întreaga perioadă: mic dejun, prânz şi cină;
  • cafea și ceai pe tot parcursul evenimentului.
 • Locul este rezervat în momentul confirmării plății avansului de 700 RON din suma totală. În cazul anulării, avansul NU se va restitui.
 • Plata integrală a taxei se face până la data de 10 iulie 2022.
 • Taxa de participare NU include transportul. 
 • Odată cu confirmarea înregistrării vă vom trimite detalii despre traseu și cum se poate ajunge la gazda noastră. În cazul în care nu conduceți sau nu aveți o mașină, vă vom pune în contact cu alți participanți dispuși să preia și alte persoane.

Formular de înscriere

[acfe_form ID="2059"]