Cuprins

Grup Encounter de Weekend - 28 ianuarie 2023

Cuprins

Pentru noi 2023 vine cu multe schimbări semnificative, dar ce rămâne constant și recurent este acest spațiu al grupului Encounter. Este cadrul în care am crescut ca echipă, dar mai mult de atât, în care ne-am dezvoltat suficient pentru a fi pregătiți să intrăm într-o nouă etapă personală și profesională.

Ne dorim să marcăm acest început de an fiind în grup, căci alături de oameni se nasc cele mai importante înțelegeri despre noi, relațiile noastre și funcționarea noastră în ele.

Ne întâlnim pe 28 ianuarie pentru primul grup Encounter din acest an și sperăm să construim împreună o întâlnire care să vorbească fiecăruia dintre noi despre începuturi, transformare și orice altceva se mișcă în noi și are nevoie de însoțire.

De ce un Encounter de Weekend?

Ne-am dorit aceste ocazii mai dese în care să exersăm ceea ce Abordarea Centrată pe Persoană promovează de peste 80 de ani: autenticitatea, ascultarea și empatia care se nasc din congruență. Este ceva ce învățăm constant într-un asemenea proces de grup, descoperim nuanțe ale lor, găsim blocajele și limitele lor și le însoțim împreună.

Ediția de weekend prioritizează întâlnirea și ne asumăm că o durată mai scurtă a ei poate nu va putea crea o experiență de Encounter autentică, dar ne dorim să ne apropiem cât mai mult posibil de experiențele în care timpul ne permite să ne uităm mai atent la ce se întâmplă în noi și între noi.

Cadrul de siguranță este necesar în orice proces de dezvăluire, conexiune și întâlnire autentică, de aceea vă invităm să descoperim împreună ce înseamnă acest cadru pentru fiecare dintre noi și cum ar putea acesta să devină unul potrivit pentru un întreg grup.

Când?

Sâmbătă, 28 ianuarie, de la 10:00 la 17:00, timp în care vom avea și o pauză de prânz de 1h30’.

  • 10:00 – 13:00 – Grup Encounter
  • 13:00 – 14:30 – Pauză de prânz
  • 14:30 – 17:00 – Grup Encounter

Cost?

Costul pentru fiecare ediție de weekend a grupului Encounter este de 200 RON.

* Alte detalii despre locație, organizare și informații despre facturare vor fi trimise pe email după înscriere.

Formular de înscriere