Cuprins

Fă-ți lumea GROK - 9 decembrie 2022

O seară de joc pentru o mai bună comunicare

Cuprins

Ne propunem ca Seara Grok din decembrie să fie una a cardurilor de sentimente, după ce în lunile anterioare ne-am concentrat pe nevoi. Ideea ne-a venit reflectând la ceea ce stârnește în noi perioada sărbătorilor: sentimente dintre cele plăcute, dar și sentimente dificile. Ne dorim ca în această ediție din șirul serilor Grok să abordăm sărbătorile de iarnă și să ne pregătim pentru ele cu înțelegere și autoempatie.

Comunicarea Nonviolentă este una dintre cele mai potrivite căi prin care ne putem uita la aceasta perioadă din an, iar jocul Grok una dintre resursele care aduce claritate în amalgamul de trăiri și responsabilități pe care le-am putea avea de îndeplinit în relațiile noastre.

Ce este jocul Grok?

Jocul Grok a plecat de la cuvantul Grok descris în romanul science-fiction „Stranger in a strange land” de Robert Heinlein. În carte, Grok înseamnă „a bea” în sensul de „a absorbi” sau „a înțelege pe deplin”. Noi vom folosi semnificația acestui cuvânt pentru a absorbi sau a înțelege că sentimentele pe care le avem în prag de sărbătoare vin să ne anunțe despre nevoile noastre, împlinite sau nu.

Să te joci Grok este o bună ocazie să explorezi într-un mod ludic conceptele care stau la baza Comunicării Nonviolente, iar pe 9 decembrie vom alege acele carduri de sentimente care se potrivesc cu ‘atmosfera’ noastră interioară mai degrabă și mai puțin cu presiunea socială a acestei perioade.

Facilitatori

  • Luiza Ștefan – trainer Comunicare Nonviolentă
  • Alexandrina – pasionată de Comunicarea Nonviolentă

Când?

Vineri, 9 decembrie, 19:00 – 21:00

Unde?

Str. Washington, nr. 2, sector 1, București

Cost?

100 RON

* Alte detalii despre locație, organizare și informații despre facturare vor fi trimise pe email după înscriere.

Formular de înscriere

[acfe_form ID="2238"]