Arhivă evenimente

Grup Encounter de Weekend - 25 martie 2023

Va invităm pe 25 martie, la a 13-a ediție de grup encounter de weekend offline. Vom petrece câteva ore bune în acest context care invită la a ne cunoaște mai bine pe noi și între noi.

Encounter Talks - 25 februarie 2023

Encounter Talks s-a născut din preocuparea noastră pentru teme cu care ne întâlnim zi de zi în mediul și la oamenii cu care interacționăm, dar și din dorința de a crea un cadru de siguranță și de comunicare în care acestea pot fi aduse.

Encounter Talks - 8 aprilie 2023

Tema iubirii cu inspirație grecească a creat mult proces în grup, dar dincolo de cel de grup, fiecare dintre noi am plecat de acolo cu un proces personal despre istoria relațională, despre nevoile neîmplinite, dar și despre dorințele și speranțele pentru viitor.

Grup Encounter de Weekend - 28 ianuarie 2023

Ne întâlnim pe 28 ianuarie pentru primul grup Encounter din acest an și sperăm să construim împreună o întâlnire care să vorbească fiecăruia dintre noi despre începuturi, transformare și orice altceva se mișcă în noi și are nevoie de însoțire.

Encounter Talks - 17 decembrie 2022

Encounter Talks s-a născut din preocuparea noastră pentru teme cu care ne întâlnim zi de zi în mediul și la oamenii cu care interacționăm, dar și din dorința de a crea un cadru de siguranță și de comunicare în care acestea pot fi aduse.

Encounter de weekend - 10 decembrie 2022

Ne pregătim pentru ultimul grup Encounter din acest an și sperăm să construim împreună o întâlnire care să vorbească fiecăruia dintre noi despre anul care aproape se încheie, dar și despre cel care urmează.

Fă-ți lumea GROK - 9 decembrie 2022

Ne propunem ca Seara Grok din decembrie să fie una a cardurilor de sentimente, după ce în lunile anterioare ne-am concentrat pe nevoi. Ideea ne-a venit reflectând la ceea ce stârnește în noi perioada sărbătorilor: sentimente dintre cele plăcute, dar și sentimente dificile.

Encounter de weekend - 19 noiembrie 2022

Ediția de weekend prioritizează întâlnirea și ne asumăm că o durată mai scurtă a ei poate nu va putea crea o experiență de Encounter autentică, dar ne dorim să ne apropiem cât mai mult posibil de experiențele în care timpul ne permite să ne uităm mai atent la ce se întâmplă în noi și între noi.

Encounter de vară - Ediția 2022 - 23 - 31 iulie 2022

Anul 2022 ne găsește în haine de sărbătoare și ne anunță că împlinim 5 ani de ediții de vară ale grupului Encounter. Ne pregătim pentru 8 zile pline într-un împreună care să ne aducă mai aproape de poveștile noastre și de întâlnire care să ne ajute să le ținem companie.