Cuprins

Encounter Talks - 8 aprilie 2023

Cuprins

Ideea acestor grupuri encounter tematice s-a născut repede, într-un dialog banal, și tot la fel de repede pare că evoluează. Ne pregătim pentru a 3-a ediție, sâmbătă, pe 8 aprilie. Nu propunem o tema nouă, căci cea abordată în februarie a fost bogată, necesară, dar mai ales personală.

Tema iubirii cu inspirație grecească a creat mult proces în grup, dar dincolo de cel de grup, fiecare dintre noi am plecat de acolo cu un proces personal despre istoria relațională, despre nevoile neîmplinite, dar și despre dorințele și speranțele pentru viitor.

Nu ne propunem să reluăm discuția de unde a rămas, ci să ne lăsăm emoțiile și nevoile să dea naștere unei conversații, sperăm, cel puțin la fel de intense precum cea de data trecută.

Ne revedem sâmbătă, pe 8 aprilie, de la ora 10:00, să ascultăm și să ne ascultăm vorbind despre iubire. Vom petrece 4 ore împreună uitându-ne la procesul iubirii și la semnificațiile lui în viața noastră, în același cadru de grup Encounter, alături de gazdele noastre, Arina și Tibi.

Când?

Sâmbătă, 8 aprilie, de la 10:00 la 14:00.

Cost?

Costul pentru fiecare ediție Encounter Talks este de 𝟏𝟓𝟎 𝐑𝐎𝐍.

*Alte detalii despre locație, organizare și informații despre facturare vor fi trimise pe email după înscriere.

Formular de înscriere