Cuprins

Encounter de weekend - 19 noiembrie 2022

Cuprins

Reluăm grupurile Encounter “de weekend”, offline

Să putem începe acest anunț astfel ne aduce o mare bucurie, căci ultima ediție de weekend față în față a avut loc pe 21 februarie 2020.

Ne-am bucurat că platforma Zoom ne oferit șansa să continuăm să fim în acest spațiu de Encounter în tot acest timp, dar recunoaștem că am așteptat cu nerăbdare să revenim la spațiul fizic de întâlnire, așa cum am reușit sa fim în cadrul edițiilor de vară.

De ce un Encounter de Weekend?

Pentru că ne-am dorit aceste ocazii mai dese în care să exersăm ceea ce abordarea centrată pe persoană promovează de peste 80 de ani: autenticitatea, ascultarea și empatia care se nasc din congruență. Este ceva ce învățăm constant într-un asemenea proces de grup, descoperim nuanțe ale lor, găsim blocajele și limitele lor și le însoțim împreună.

Ediția de weekend prioritizează întâlnirea și ne asumăm că o durată mai scurtă a ei poate nu va putea crea o experiență de Encounter autentică, dar ne dorim să ne apropiem cât mai mult posibil de experiențele în care timpul ne permite să ne uităm mai atent la ce se întâmplă în noi și între noi.

Cadrul de siguranță este necesar în orice proces de dezvăluire, conexiune și întâlnire autentică, de aceea vă invităm să descoperim împreună ce înseamnă acest cadru pentru fiecare dintre noi și cum ar putea acesta să devină unul potrivit pentru un întreg grup.

Când?

Ne vom întâlni în zi de sâmbătă, de la 10:00 la 17:00, timp în care vom avea și o pauză de prânz de 2 ore.

  • 10:00 – 12:30 – Grup Encounter
  • 12:30 – 14:30 – Pauză de prânz
  • 14:30 – 17:00 – Grup Encounter

Cost?

Costul pentru fiecare ediție de weekend a grupului Encounter este de 200 RON.

*Alte detalii despre locație, organizare și informații despre facturare vor fi trimise pe email după înscriere.

Formular de înscriere

[acfe_form ID="2179"]