Cuprins

Encounter de weekend - 10 decembrie 2022

Cuprins

Ne pregătim pentru ultimul grup Encounter din acest an și sperăm să construim împreună o întâlnire care să vorbească fiecăruia dintre noi despre anul care aproape se încheie, dar și despre cel care urmează.

Ne revedem tot offline, având aceleași principii ale abordării centrate pe persoană ca ghid și cu bucuria unei noi experiențe de a fi într-o comunitate care se creează cu fiecare întâlnire și cu fiecare participant.

De ce un Encounter de Weekend?

Pentru că ne-am dorit aceste ocazii mai dese în care să exersăm ceea ce abordarea centrată pe persoană promovează de peste 80 de ani: autenticitatea, ascultarea și empatia care se nasc din congruență. Este ceva ce învățăm constant într-un asemenea proces de grup, descoperim nuanțe ale lor, găsim blocajele și limitele lor și le însoțim împreună.

Ediția de weekend prioritizează întâlnirea și ne asumăm că o durată mai scurtă a ei poate nu va putea crea o experiență de Encounter autentică, dar ne dorim să ne apropiem cât mai mult posibil de experiențele în care timpul ne permite să ne uităm mai atent la ce se întâmplă în noi și între noi.

Cadrul de siguranță este necesar în orice proces de dezvăluire, conexiune și întâlnire autentică, de aceea vă invităm să descoperim împreună ce înseamnă acest cadru pentru fiecare dintre noi și cum ar putea acesta să devină unul potrivit pentru un întreg grup.

Când?

Ne vom întâlni în zi de sâmbătă, de la 10:00 la 17:00, timp în care vom avea și o pauză de prânz de 2 ore.

  • 10:00 – 12:30 – Grup Encounter
  • 12:30 – 14:30 – Pauză de prânz
  • 14:30 – 17:00 – Grup Encounter

Cost?

Costul pentru fiecare ediție de weekend a grupului Encounter este de 200 RON.

*Alte detalii despre locație, organizare și informații despre facturare vor fi trimise pe email după înscriere.

Formular de înscriere

[acfe_form ID="2179"]